Glemt detaljer?

Bliv professionel fodplejer.

DET ER ALDRIG FOR SENT AT TAGE EN UDDANNELSE.

SKOLELEDER FARIDA STRANDBERG

Mit navn er Farida Strandberg. Jeg er født i 1972 og bosat i Odense med min mand og tre børn. Jeg er uddannet inden for sygeplejen i 1990 og har efterfølgende arbejdet i både hjemmeplejen, på plejecentre, på Odense Universitetshospital og i psykiatrien. Efterfølgende har jeg videreuddannet mig til FDZ zoneterapeut, massør, lægeeksamineret fodplejer og klassisk kinesisk akupunktør og har desuden fungeret som censor på social og sundhedsskolen.

Jeg åbnede Corpus Care Clinic i 2007 og fik mulighed for at benytte alle de redskaber og den viden, jeg har tilegnet mig, til at hjælpe mennesker med at finde velvære og balance i krop og sind. I Marts 2011 åbnede jeg Odense Fodplejeskole, der har hjemme i tilstødende lokaler i Jernbanegade 6 i hjertet af Odense.

Det er enormt givende at arbejde med det, jeg brænder for, både på skolen og i Corpus Care Clinic. Jeg holder meget af at omgås mennesker og give dem en professionel behandling. Ligeledes er det et stort privilegium at kunne give eleverne mulighed for at opfylde deres egen drøm om at arbejde med et godt og spændende håndværk og hjælpe dem til at komme i gang med deres egen virksomhed.

VELKOMMEN TIL ODENSE FODPLEJESKOLE

Odense Fodplejeskole uddanner lægeeksaminerede SADF fodplejere, som efter afsluttet eksamen er fuldt udrustet til fremtiden som professionel fodplejer og selvstændig forretningsdrivende.

Faciliteterne på Odense Fodplejeskole er i topkvalitet, både hvad angår undervisningslokaler, behandlingsrum, tekniske faciliteter og ikke mindst vores hyggelige frokoststue. Vi har et godt og stærkt sammenhold – både blandt elever og lærere – og omgangstonen er altid hyggelig og venskabelig.

Vi lægger stor vægt på at give vores elever en god og tryg base på skolen – ikke bare under uddannelsesforløbet, men også efter afsluttet eksamen, hvor vi altid står til rådighed med råd og vejledning om opbygning af kundekreds og opstart af egen klinik.

Skolen ledes af Farida Strandberg, der også er en del af lærerteamet og står til rådighed for spørgsmål omkring uddannelsen. Her er plads til 22 elever- 11 på daghold og 11 på aftenholdet. Uddannelsen er bygget op så den opfylder Skats krav om momsfritagelse, jf. momslovens §13.
Umiddelbart efter gennemført og bestået uddannelse kan du starte som selvstændig eksamineret fodplejer.
Til fodplejeskolen er tilknyttet samarbejde med sygeplejersker og læger.

ER DU VORES NYE ELEV?

Lægeeksamineret SADF fodplejer
Varighed: 11-14 måneder

Skolen ledes af Farida Strandberg
Tlf: 30749109 (I tilfælde af spørgsmål ang. uddannelsen)
Email: fs@corpuscare-clinic.dk

Uddannelsen inkluderer også:
- Vokskursus (kan tilkøbes for 1500 kr.)

-  Gele/Shellac neglekursus

- Markedsføringskursus mm.

ER DU VORES NYE KUNDE?

Skolen ligger centralt i Odense centrum
- ca. 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Nærmeste parkering: Gråbrødre parkeringshus.

Elev behandling: 255,-
Varighed: Ca. 60 minutter
Tidsbestilling tlf: 30747308 / 51200245

Køb af VIP-kort

Få 6 behandlinger for 5 behandlingers pris
Vi refunderer p-billetten i den tid, du er til behandling.