BLIV PROFESSIONEL FODPLEJER

Det er aldrig for sent at tage en uddannelse

gruppebillede

Vi er en branchegodkendt Sadf skole 

VELKOMMEN TIL ODENSE FODPLEJESKOLE

Odense Fodplejeskole uddanner lægeeksaminerede SADF fodplejere, som efter afsluttet eksamen er fuldt udrustet til fremtiden som professionel fodplejer og selvstændig forretningsdrivende.

Faciliteterne på Odense Fodplejeskole er i topkvalitet, både hvad angår undervisningslokaler, behandlingsrum, tekniske faciliteter og ikke mindst vores hyggelige frokoststue. Vi har et godt og stærkt sammenhold – både blandt elever og lærere – og omgangstonen er altid hyggelig og venskabelig. 

Vi lægger stor vægt på at give vores elever en god og tryg base på skolen – ikke bare under uddannelsesforløbet, men også efter afsluttet eksamen, hvor vi altid står til rådighed med råd og vejledning om opbygning af kundekreds og opstart af egen klinik. 

Skolen ledes af Farida Strandberg, der også er en del af lærerteamet og står til rådighed for spørgsmål omkring uddannelsen. Her er plads til 20 elever- 10 på daghold og 10 på aftenholdet. Uddannelsen er bygget op så den opfylder Skats krav om momsfritagelse, jf. momslovens §13.

Umiddelbart efter gennemført og bestået uddannelse kan du starte som selvstændig eksamineret fodplejer.

Alle vores elever får også en undervisningsdag på iværksætter Fyn på Stjerneskibet, som skolen har samarbejde med. Her bliver de klædt på til deres fremtidige selvstændige erhvervsmål som lægeeksamineret fodplejer.

Til fodplejeskolen er tilknyttet samarbejde med sygeplejersker og læger.

SKOLELEDER FARIDA STRANDBERG

Mit navn er Farida Strandberg. Jeg er født i 1972 og bosat i Odense med min mand og tre børn. Jeg er uddannet inden for sygeplejen i 1990 og har efterfølgende arbejdet i både hjemmeplejen, på plejecentre, på Odense Universitetshospital og i psykiatrien. Efterfølgende har jeg videreuddannet mig til FDZ zoneterapeut, massør, lægeeksamineret fodplejer og klassisk kinesisk akupunktør og har desuden fungeret som censor på social og sundhedsskolen.

Jeg åbnede Corpus Care Clinic i 2007 og fik mulighed for at benytte alle de redskaber og den viden, jeg har tilegnet mig, til at hjælpe mennesker med at finde velvære og balance i krop og sind. I Marts 2011 åbnede jeg Odense Fodplejeskole, der har hjemme i tilstødende lokaler i Jernbanegade 6 i hjertet af Odense.

Det er enormt givende at arbejde med det, jeg brænder for, både på skolen og i Corpus Care Clinic. Jeg holder meget af at omgås mennesker og give dem en professionel behandling. Ligeledes er det et stort privilegium at kunne give eleverne mulighed for at opfylde deres egen drøm om at arbejde med et godt og spændende håndværk og hjælpe dem til at komme i gang med deres egen virksomhed.

farida-billede-om

SKOLELEDER CAMILLA HVIID FAKKENOR

Mit navn er Camilla Hviid Fakkenor. Jeg er født i 1973, opvokset i Jylland og flyttet til Fyn i 1997. Jeg bor i Odense med min kæreste og mine 2 børn.Jeg er butiksuddannet og har i mange år arbejdet som leder. Så jeg har mange års erfaring inden for ledelse, salg og service.

Efter 20 år i tøjbranchen var det tid til nye udfordringer og valget faldt på at blive lægeeksamineret fodplejer. Det har været den helt rigtige beslutning. Jeg har købt mig ind på skolen 1/1 2019 og ejer nu halvdelen sammen med Farida. Derudover er jeg også ansat i Corpus Care Clinic.

Jobbet både som skoleleder og ansat i Corpus Care Clinic er et meget givende job hvor man har mulighed for at gøre en forskel for andre mennesker. Både ved at være med til at opfylde andres ønske om en ny vej i joblivet og også den omsorg og velvære man opfylder for vores kunder.

camilla

ELEV REFERENCER

Læs referencer fra nogle af vores tidligere elever her på Odense Fodplejeskole.

 • Linda Axelsson

  Anbefaling af Odense fodplejeskole!
  Så gik der  lige 15 måneder, hvor blev de af? Jeg kan ærligt sige at jeg har glædet mig til hver eneste Mandag, jeg skulle møde op på Odense Fodplejeskole. Det er simpelthen så fantastiske omgivelser at blive uddannet i/under. Her er god stemning, skønne lokaler, søde medstuderende, masser af smil og grin og dygtige undervisere, både ekstern og intern. Jeg har haft så mange fødder i hænderne af alle afskygninger under uddannelsen og føler mig nu mere end godt rustet til at starte som selvstændig lægeeksamineret fodplejer.
  Og så har vi Farida og Camilla som har været så utrolig imødekommende! Jeg er uddannet sygeplejerske og de har formået at tilpasse uddannelsen i forhold til fast arbejde, hentning af børn i daginstitution og ikke mindst har de efterkommet et ønske om Orlov.
  Tak for en uforglemmelig tid, til hver og en jeg har mødt på min vej igennem uddannelsen på Odense fodplejeskole!
 • Anita Rosenvold Greve 19/20

  Wauw….. Jeg er elev her på Odense Fodplejeskole.  Jeg føler mig mødt med fuld respekt af alle her, såvel helt fantastiske kollegaer og skønne kunder.Jeg har selv gjort det til en “dyd” at møde op hver dag, med virkeligt godt humør, stort smil og overskud.   Dette vælger jeg altid pga. alle kan have en træls dag, men ved at lytte og være der for hinanden, når vi sammen rigtigt langt.Her i huset behandler vi kunderne, som vi selv gerne vil behandles.Og det er rigtigt rart.Jeg har samtidigt taget alle de kursuser og undervisnings timer, som jeg er blevet tilbudt. Disse har været både hyggelige, konstruktive og meget lærerige.Jeg føler at jeg er meget engageret i alle de praktiske gøremål, som det også kræver for at drive en forretning. Også i hverdagens pressede situationer. Når jeg slutter her på Odense Fodplejeskole ved jeg, at jeg vil savne hver og en af jer, som er her og kommer her.                                  
  Kærlig hilsen Anita Rosenvold Greve.

 • Katrine Olstad Larsen elev 19/20

  Giver min varmeste anbefaling til at tage din uddannelse hos Odense Fodplejeskole, da skolen er et fantastisk sted at være. Luksuriøse omgivelser, god atmosfære, og med højt til loftet. Man kan mærke at Farida og Camilla brænder for deres skole og deres elever.

  Man bliver set og mødt med et smil, opbakning og fagligt taget hånd om, hvor man nu er i sit forløb.

  Det faglige og praktiske niveau er meget højt, fantastisk dygtige undervisere, både interne og eksterne, som formår at få alle med op på niveau. Spændende tur til Stjerneskibet om iværksætteri, elevdage på Kjærulff om produkter og behandlinger. Man kommer hele vejen rundt. Der ligges vægt på et godt sammenhold på skolen. Samt lagt vægt på professionelle behandlinger og kunde tilfredshed.

  Jeg har virkelig nydt mit år på skolen. Mødt en masse skønne mennesker, både elever og klienter. Alt hvad jeg har lært, vil jeg tage med mig og føler mig så klar til at springe ud som selvstændig fodplejer. Tak for fantastik år!

 • Bente Bering,  elev 2019 - 2020

  Skolen ligger centralt fra offentligt transport, Dejlige rustikke lokaler med en skøn atmosfære.

  Man føler sig velkommen fra 1. dag og man bliver set og hørt som den man er, af de to fantastiske ejer Farida og Camilla. Man kan mærke at de værdsætter god stemning både personligt og fagligt, de formår at skabe en god homogen stemning blandt eleverne. Giver plads til forskelligheder og behov, skabe sammenhold ved sammenkomster uden for skolen. Ej forglemme de lærer der er der om aftenen.

  Man kan mærke at der sættes stor vægt/pris på høj faglighed. Vi kommer med forskellige udfordringer mht. til faget som bliver løst uden tøven. Der er plads til at spøgen, underen og konstruktiv kritik på et positivt professionelt niveau, begge veje. Der sættes en ære i god professionel fodpleje samt en god kundepleje. Teoriundervisning i fagbogen ydes af medicinstuderende som også ”taler vores sprog”

  Fantastiske dage med alle de eksterne firmaer som underviser i deres produkter, Stjerneskibet (iværksætter, revisor, reklame) Cbit, Kjærulf og ikke mindst brancheforeningen SADF.

  Jeg var så heldig at møde 2 hold elever i min tid, sjældent møder man så mange arrangeret, søde og fantastiske kvinder på engang, hvor fællesskab, hygge, omsorg og behjælpelighed er nøgleord.

  Jeg vil til hver en tid anbefale Odense fodplejeskole hvis man selv har/sætter et højt professionelt niveau.

 • Tina Eriksen i klinikken på Lisesmindevej

  Tina Eriksen nyder nu livet som selvstændig fodplejer i Odense.

  10 år efter Tina Eriksen var involveret i et færdselsuheld føler hun endelig, at hun har fundet det helt rette at arbejde indenfor.

  – Jeg var for 10 år siden med i et færdselsuheld, som betød, at jeg fik to alvorlige diskusprolapser, en dårlig hofte samt en skæv rygsøjle. Alle de skavanker gjorde, at jeg måtte droppe ud af mit studie. De sidste 10 år har været en lang kamp for at finde ud af, hvad jeg kunne holde til rent arbejdsmæssigt. Jeg har været gennem mange forskellige former for jobtræning og troede egentlig også, at jeg havde fundet min rette hylde under en jobtræning i en Netto butik i Ringe. Jeg var blevet stillet en fastansættelse i udsigt i den butik, hvor jeg var i jobprøvning, men det ændrede sig, og så stod jeg uden job, fortæller Tina Eriksen.

  Det fik Tina til at overveje fremtiden, og hun fandt frem til, at det kunne være spændende at tage en uddannelse som lægeeksamineret fodplejer. Hun søgte ind på Odense Fodplejeskole i Jernbanegade. Her blev hun udvalgt til at starte på fodplejeruddannelsen i 2016.

  – Det er den bedste beslutning, jeg har truffet i mit liv. For uddannelsen har gjort, at jeg nu kan åbne egen klinik i forbindelse med min bopæl på Lisesmindevej 7. Her har jeg gennem de sidste måneder indrettet kælderen, så jeg nu kan tage imod patienter i min nystartede klinik, som har fået navnet Tinas Fodklinik, siger Tina Eriksen.

  Her tilbyder Tina flere forskellige former for fodbehandling, gelé negle, luksus behandling med fodmassage, vortebehandling, fjernelse af ligtorne samt diverse voksbehandlinger af ben, arme og næse. Derudover er der salg af fodcreme, håndcreme, negleolie, indlæg til nedslidt forfod eller knyster samt Ker-Ice, der heler hælrevner.

 • Maj-Britt Skaarup Christensen

  Jeg hedder Maj-Britt og kommer fra Nordals, jeg er uddannet social og sundhedsassistent og efter mange år indenfor denne branche skulle jeg prøve noget andet hvor jeg stadig kunne bruge min gammel uddannelse faglig viden og samtidig have men mennesker af gøre, derfor valgte jeg uddannelsen til fodplejer og jeg var inde og læse om uddannelsen og uddannelses sted og valgte Odense fodpleje skole jeg har fået arbejds tider som passet mig, så jeg kunne nå at aflevere min datter i skole og så nå skolen i Odense også, var kun afsted om tirsdagen, havde dog enkelte ekstra dage indimellem.  Jeg har bestået eksamen d. 20/6-18 med 12 i den praktiske prøve og 10 i mundtlig og 7 i skriftlig.  Det har været en rejse at nå her til og gennemføre på højt plan, jeg følger mig klar og udrustet til at starte min egen klinik op.

 • Hilsen fra Lena

  Jeg har ønsket mig uddannelsen som fodplejer fra jeg var ganske ung.

  Desværre blev det ikke til noget i mange år.

  Sidste år lykkedes det så endelig at komme på min drømmeuddannelse.

  Det har været et dejligt lærerigt år på alle planer.

  Fagligt føler jeg mig rigtig godt klædt på, og mine kunder giver udtryk for begejstring over mine behandlinger og den profesionelle tilgang, de føler jeg har til erhvervet.

  Jeg følte mig særdeles godt tilpas på skolen – der hersker en god ånd og stemning, selvom der var travlt og nogen ind imellem følte sig stresset.

  Som regel blev det klaret med lidt sjov og humor og en hjælpende hånd, hvis det var nødvendigt. Jeg har oprettet fodpleje i et klinikfællesskab i hjertet af Svendborg – der glæder jeg mig til at komme rigtigt igang med en masse fødder. Hilsen fra Lena

 • Marie Bøgsted

  Her tager jeg hul på det, der skal vise sig at være et meget : – STEMNINGS FYLDT – INTERESSANT – UDVIKLENDE – LÆRENDE – HUMORISTISK – INSPIRERENDE & SUPER DEJLIGT ÅR.

  På Odense fodpleje skole, træder man ind i god stemning, som venligt tager imod en. Skolen er smagfuld indrettet i rene og velduftende omgivelser.

  Det er en meget interessant uddannelse, både mht. teori og de praktiske fodbehandlinger. Man aner ikke, før man går igang, at foden er en videnskab for sig selv.

  Igennem uddannelsen udvikler man sig fagligt, professionelt og personligt. Dette igennem dygtig ledelse og undervisere, ligeledes samspillet, eleverne imellem. Man oplever også travlhed, og skal nogen gange arbejde imens der er mange bolde i luften, hvilket er meget lærende.

  Jeg oplevede et år, hvor vi elever havde et godt sammenhold. Vi hjalp hinanden, delte viden, og ønskede det bedste for alle. Der blev grinet meget, også sammen med kunderne. Super god humor.

  Der blev også vist forståelse og draget omsorg, når livet gav udfordringerne.

  Jeg oplevede en skole som kan rumme, at tage individuelle hensyn. En skole som er i stand til, at give folk en chance hvis der er behov for det.

  Min uddannelse som læge eksamineret fodplejer, har inspireret mig, og motiveret mig til mere uddannelse vedr. fødder.

  Tak for det.

  Tak for et dejligt år, jeg altid vil mindes med glæde.

  August måned 2018.

 • Susanne Oksen

  Jeg havde drømt om uddannelsen til fodplejer i flere år, drømte om at kunne kombinere mit arbejde som sygeplejerske med arbejdet om selvstændig fodplejer.

  Som sygeplejerske arbejder jeg meget forskelligt, på alle tider af døgnet alle ugens dage, så jeg kunne ikke kombinere skole med arbejde, eller det troede jeg, lige til jeg fandt Farida. Indehaveren af Odense fodplejeskole. Hos hende er fleksibilitet et nøgleord. Jeg kunne, når jeg havde min vagtplan fra sygeplejen aftale med skolen hvilke dage jeg kunne komme på skolen. Mødetid blev fastsat efter togtiderne. Nu var jeg ikke længere tivivl. Jeg skulle uddanne mig til fodplejer hos Farida i Odense.

  Jeg er glad for mit valg, jeg mødte høj faglighed og fagstolthed blandt dygtige undervisere.

  Farida sørgede for et stort kundegrundlag så der har altid været fødder nok at øve sig på.

  Jeg har lært rigtig meget i min tid i Odense og fået et godt netværk.

  Jeg har nu efter veloverstået eksamen åbnet min egen klinik i Horsens og ser tilbage på travle elevdage med troen på at jeg har lært alt det man skal som læge eksermineret fodplejer, og mere til.

  Elev fra april 2017- juni 2018

 • Kærlig Hilsen Marianne fra Sønderjylland

  Hej, jeg hedder Marianne og kommer fra Sønderjylland. Det er langt at køre, men det betyder ikke noget når det er et dejligt sted at være.

  Jeg startede på Odense fodplejeskole d.5/8 2014 og er færdig d.2/2 2016. Nu er jeg ved og være godt rustet til og starte min egen lille fodklinik op hjemme på privat adressen, og jeg glæder mig for vildt til og have mit eget, og møde nogle nye mennesker ligesom på skolen, hvor der altid har været en dejlig stemning, og varme ibland kunder, elever og vores lærere.

  Undervisningen har været rigtig god, sjov og lærerigt i alle fag. Alt i alt synes jeg, det har været et fantastisk sted og være.

  Jeg har lært af Farida, at jeg godt kan snakke og arbejde på samme tid,  shit det er svært i starten når man elsker og jappe, så det er vist et godt job jeg har valgt.

 • De bedste og varmeste hilsne, Lena Andersen

  Mit navn er Lena Andersen. Jeg startede på Odense Fodplejerskole i feb. 2015 og er nu ved at være klar til at gå til eksamen. Jeg synes, at jeg er godt rustet til at tage eksamen, efter det er nogle meget dygtige lærer på skolen.​

  Fagligheden er meget høj. Lærere samt elever på skolen har været med til, at jeg er klar til dette. Der har altid være hjælp at hente. Stemningen på skolen er altid venlig og meget positiv, som også kunderne ligger mærke til. Skolen er meget rummelig.

  Jeg var så heldig, at jeg fik lov til at komme i 4 ugers praktik på skolen, og det har givet mig rigtigt meget. Det var virkelig med til, at jeg fik et rigtigt godt indblik i hvordan man driver sin egen virksomhed, nu hvor man arbejder efter at blive selvstændig.

  Jeg kan kun varmt anbefale Odense Fodplejerskole, hvor man bliver godt rustet til, at man kan start sin egen virksomhed.

 • Birthe Broe

  “Jeg hedder Birthe Broe, 50 år. Efter 25 år som klinikassistent, besluttede jeg mig for, at jeg ville prøve noget andet.

  Jeg nærmer mig nu afslutningen på min uddannelse som fodplejer på Odense Fodplejeskole. Selvfølgelig glæder jeg mig til at blive færdig, men på den anden side, er det også helt trist, at skulle sige farvel til den fantastiske skole. Jeg vil savne dem SÅ meget.

  Da jeg besluttede mig for at læse til fodplejer, undersøgte jeg flere forskellige tilbud, men da jeg besøgte Odense Fodplejeskole, var jeg ikke i tvivl. Her var jeg sikker på, at få en uddannelse, som jeg fagligt og personligt kunne stå inde for. Der er en fantastisk hyggelig atmosfære, med så meget hjertevarme og rummelighed i de dejlige lokaler.

  Undervisningen på Odense Fodplejeskole forestås af dygtige faglærer, med en fantastik evne til at lære fra sig og motivere. Der er et godt mix mellem teori og praksis.

  Den individuelle opstart, der er på skolen, fungere rigtig godt. De nye elever får stor opbakning, og der er altid hjælp at hente, hos de lidt mere erfarne elever.

  Jeg kan absolut kun give Odense Fodplejeskole mine bedste anbefalinger. Så til jer på Odense Fodplejeskole.

  Mange tusind tak for en fantastisk tid!!!

  Jeg vil savne jer.

 • Birthe Broe

  “Jeg hedder Birthe Broe, 50 år. Efter 25 år som klinikassistent, besluttede jeg mig for, at jeg ville prøve noget andet.

  Jeg nærmer mig nu afslutningen på min uddannelse som fodplejer på Odense Fodplejeskole. Selvfølgelig glæder jeg mig til at blive færdig, men på den anden side, er det også helt trist, at skulle sige farvel til den fantastiske skole. Jeg vil savne dem SÅ meget.

  Da jeg besluttede mig for at læse til fodplejer, undersøgte jeg flere forskellige tilbud, men da jeg besøgte Odense Fodplejeskole, var jeg ikke i tvivl. Her var jeg sikker på, at få en uddannelse, som jeg fagligt og personligt kunne stå inde for. Der er en fantastisk hyggelig atmosfære, med så meget hjertevarme og rummelighed i de dejlige lokaler.

  Undervisningen på Odense Fodplejeskole forestås af dygtige faglærer, med en fantastik evne til at lære fra sig og motivere. Der er et godt mix mellem teori og praksis.

  Den individuelle opstart, der er på skolen, fungere rigtig godt. De nye elever får stor opbakning, og der er altid hjælp at hente, hos de lidt mere erfarne elever.

  Jeg kan absolut kun give Odense Fodplejeskole mine bedste anbefalinger. Så til jer på Odense Fodplejeskole.

  Mange tusind tak for en fantastisk tid!!!

  Jeg vil savne jer.

 • Kirsten Sørensen

  47 år, fodplejeelev hos Odense forplejeskole Jernbanegade Odense.

  “Jeg valgte at sadle om arbejdes –mæssigt, og at det skulle være inden jeg rundede de 50 år.

  Mit skoleophold har været en positiv rejse, med masser af udfordringer og sjove bekendtskaber.

  Man føler sig i gode hænder, pigerne på skolen, de har alle været meget imødekommende og man føler sig velkommen fra dag 1 af.

  Jeg føler mig godt rustet til at stå på egne ben nu, efter et godt skoleforløb.”

 • Kristina Hansen

  Jeg blev færdig som lægeeksamineret fodplejer på Odense fodplejeskole i oktober 2014.

  Jeg har været meget glad for, at gå på skolen. En af grundene er, at lærerne er meget nærværende og støttende. De er gode til at uddybe, hvis der er noget man ikke helt forstår. Samtidig er de meget åbne, hvis man kommer med forslag til undervisningen eller andre tiltag. Der bliver fuldt op på, at alle er med, så ingen falder bagud i undervisningen. Alle opgaver og lektier man skal igennem under uddannelsen giver mening, og er noget man kan bruge til noget under hele skole forløbet.

  Der er en dejlig atmosfære og omgangstone på skolen. Der er bare en helt særlig hygge og ro.

  Eleverne er åbne, og alle hjælper hinanden.

  Man får mulighed for at have stamkunder under uddannelsen, hvilket er super skønt, så man kan følge med i de enkelte klienters forløb, og se hvilken forskel man gør i dette fag.

  Jeg vil give Odense fodplejeskole mine aller bedste anbefalinger, og håber at alle der har en drøm om at blive fodplejer, vil søge ind på denne skole, da det er det absolut bedste man kan gøre, for at få en super god uddannelse. Tror ikke på, at man kan træffe et bedre valg.​

 • Dorthe Østergaard

  Før jeg tog uddannelsen som Fodplejer, har jeg arbejdet mange år som kontorassistent. Jeg har ydermere en uddannelse som Tandklinikassistent. I 2009 var så uheldig at blive ramt af en cancer sygdom, som jeg i dag er erklæret 100% rask for, når livet giver en sådan lussing kommer mange ting op til revidering og jeg havde altid drømt om at blive selvstændig. Jeg gik på nettet og ledte efter uddannelser og læste om uddannelsen til læge exam. Fodplejer som jeg synes så rigtig spændende ud, da det er et håndværk hvor man har direkte kontakt til kunden og da jeg elsker at bruge mine hænder, var det bare lige noget for mig. Jeg ringede derfor til skolen for at hører mere om mine muligheder for at starte på uddannelsen. Det havde været meget nærliggende at starte min uddannelse på Sjælland, da der er her jeg er bosiddende. Men efter at have talt med og set begge skoler, blev min valg Odense Fodplejeskole og jeg har været super glad for mit valg, selvom turen har været lidt længere for mig, har min glæde ved at gå på skolen udvisket afstanden helt.

  Odense Fodplejeskole ligge i hjertet af Odense, i en super lækker herskabslejlighed med al den charme som hører til en sådan. Farida Stranberg som er ejer og daglig leder af skolen passer præcis ind i disse omgivelser, hun har en skole hvor der er rumlighed og plads til at være sig selv og ikke mindst føle sig i trygge hænder under hele uddannelsen, ordet impati tror jeg vil passe godt både på skolens ånd og Farida´s personlighed.

  Under uddannelsestiden modtog vi løbende råd og vejledning til opstart som selvstændige. Der blev brugt tid på at forklare, hvad der var godt og hvad der var skidt. Vi har draget stor nytte at skolens og Faridas´ egne erfaringer. Når Farida får en god idé, så er hun altid parat til at dele den med os elever (nye som gamle).

  Alt i alt en skole, som jeg meget gerne anbefaler andre, der gerne vil have en uddannelse som Fodplejer.

  Som enhver anden nyuddannet, så er man jo nervøs og spændt, når man skal ”stå på egne ben” efter skoleforløbet, men overordnet, så synes jeg, at det er ok og jeg føler mig klar og parat. Det var rart at vide, at man ALTID kan ringe til skolen og få den fornødne hjælp, hvis behovet opstår.

 • Lene Kristensen

  Jeg er tæt på at afslutte min uddannelse som lægeeksamineret fodplejer fra Odense Fodplejeskole. Det har været 14 helt forrygende måneder. Et uddannelsesforløb i dejlige omgivelser, godt læringsmiljø, vekslende mellem teori og praksis, begge dele med et professionelt og fagligt højt niveau. Undervist af lærer der brænder for, at formidle deres viden til os elever. Et perfekt uddannelsesforløb da det kan kombineres med, at man har arbejde ved siden af.

  En skole med stor professionalisme og hjertet på rette sted, må være det der kendetegner Odense Fodplejeskole. Kan på det varmeste anbefale skolen til alle.

 • Inge Marie Knudsen

  Hej – jeg hedder Inge Marie og vil her gerne lige fortælle lidt om fodplejeuddannelsen som jeg tog på Odense Fodplejeskole i år 2013/2014.

  Min drøm om at blive fodplejer var for mig en gammel drøm, som jeg endelig i en alder af 53 fik gjort noget ved.

  Da jeg havde besluttet at gøre noget ved min drøm var det dejligt at opdage at der var en fodplejeskole i Odense, dejligt centralt beliggende på Fyn.

  Jeg henvendte mig til skole og blev mødt med imødekommenhed, fik med det samme et godt indtryk af skolen. Tiden på skolen blev en god tid. Jeg mødte engageret undervisere, og elever.

  Skolen er forholdsvis nystartet og det mærkede jeg også – en skole som er ved at finde fodfæste i forhold til den teoretiske/praktiske undervisning, social kultur og mange praktiske ting – men for mig var dette ikke på nogen måde negavtivt, fordi jeg mærkede et højt engagement og imødekommenhed og at de ville skabe en god skole med et højt faglighed og et godt social miljø. Jeg mærkede også at der var mulighed for at være med til at skabe en god skole, at der var i mødekommenhed overfor elevernes impus og gode ideer.

  En god tid hvor jeg lærte meget fagligt, i et godt socialt miljø, men hvor de fysiske rammer (pladsmangel) nogen gange var udfordrende for mig.

  Jeg er nu godt igang med at skabe min egen klinik/butik, og det går rigtig godt. Det er vildt spændende og der er masser af udfoldelse og udfordringer hver dag.

  Det har været udfordrene at starte op som fodplejer, en masse praktiske i forhold til at være selvstændig, men også det at skulle stå på egne ben. Har jeg lært fagligt nok? – er jeg dygtig nok?

  Ja hvem kan svare på det! Det kan mine klienter/kunder. Deres tilfredshed, min kundekreds som stiger dag for dag, tyder på at jeg har lært faget godt nok. Jeg følte også selv at jeg forlod skolen med en god grund faglighed, både til at starte op, men også til at udvikle mig, da faget/fodpleje uddanelsen giver mulighed for det – dette er med til at gøre dagene spændende – jeg vil med disse ord afslutte min lille beretning og hermed give Odense Fodplejeskole, mine varmeste anbefalinger.​

 • Sys Bøge

  Har læst på mere end en fodplejeskole her i DK, og må bare sige at Odense fodplejeskole med Farida i spidsen er den absolut bedste skole du kan tage din fodplejeuddannelse på. Skolen rummer én stor empati, både elever og kunder nyder godt af. Farida som ejer skolen er eminent til at møde sine elever der hvor de er, med de udfordringer de nu engang har med sig og møder under uddannelsen.​

  Fagligheden er høj – og som elev kan man selv få lov til at have en vis indflydelse hvis du har gode ideer til hvordan arbejdsgangen fx kan udvikles. Farida er et meget åben og lyttende og reflekterende menneske.​

  Skolen er innovativ i sin måde at tænke og handle på hvilket smitter af :-)​

  De underviser der er på skolen har lige som Farida selv en dygtig, faglig velfunderet og humoristisk tilgang til elever og undervisning – ikke nok med at du får en super god uddannelse – så kommer du også i et hus fuld af omsorg humor og varme.​

  Med henblik på at blive selvstændig bliver du rustet rigtig godt.​

  Jeg bor på Sjælland, med har valgt Odense fodplejeskole (det kan transportmæssigt sagtens lade sig gøre med tog da skolen ligger 7 minutters gang fra banegården) fordi det er den skole der har den hyggeligste atmosfære, de bedste underviser, stor faglighed og ikke mindst står de klar til at hjælpe dig gennem uddannelsen på den mest omsorgsfulde måde. Her får man virkelig fornemmelsen af som elev, at det ikke kun handler om at få penge i kassen, men at omdrejningspunktet i langt større grad er at der er plads til dig og dine udfordringer.​

  Odense Fodplejeskole har mine ALLERBEDSTE og VARMESTE anbefalinger – man kan ikke give dem andet når man ved hvad Farida og hendes skole står for – Danmarks ubetingede bedste fodplejeskole!!!!!!​

 • Britta Jeppesen

  De varmeste anbefalinger fra mig

  Jeg har fra august 2015 til juli 2016 gået på Odense fodpleje skole.

  Lige fra første dag jeg kom på skolen, har jeg oplevet en varme og imødekommenhed fra Farida og underviser.

  Der har altid været tid samt hjælp, hvis der har været brug for råd og vejledning.

  Skolens underviser er også meget kompetente og gode til at lære fra sig.

  Jeg kan helt klart give Odense fodpleje skole de varmeste og bedste anbefalinger

  Så går du og overvejer hvor du skal tag din uddannelse så er Odense fodpleje skole klart et must at besøge.

  Vil komme til at savne skolen og jer alle❤❤❤

 • Betina Trhrane Matzen

  Hejsa Jeg hedder Betina Thrane jeg er 42 år og enlig mor til to og har i 14 måneder gået på Odense fodplejeskole.

  Efter 24 år i Hjemmeplejen havde jeg lyst til at skifte brance, men stadig have med mennesker at gøre. Derfor var dette den bedste mulighed for mig, og jeg har ikke fortrudt det et sekund.

  Jeg har glædet mig hver gang, til at komme i skole, det er nogle meget dygtige undervisningere og man går altid derfra, med ny god viden. Der er et samvær med de andre elever på skolen der er prisværdigt.

  Man er gode til at dele viden med hinanden og støtte hinanden, de dage, man bliver lidt usikker på sig selv.

  Livet på skolen er rig på oplevelser og man får virkelig mulighed for at se, hvordan man kan drive en klinik. Jeg vil give Odense fodplejeskole de bedste anbefalinger og held og lykke i de store nye lækre lokaler.

 • Christina Hansen

  Jeg hedder Christina Hansen er 38 år. Blev færdig som Lægeeksamineret Fodplejer i Januar 2017.

  Efter ca 19 år som klinikassisten hos en tandlæge, tog jeg beslutningen om at læse til fodplejer.

  Jeg har en veninde som også er fodplejer, og efter nogle gode råd og ideer besluttede jeg mig for at undersøge mulighederne, Da jeg skulle kunne kombinere min udannelse med mit arbejde på fuldtid.​

  Med hjælp fra min famlie blev valget Odense Fodplejeskole, og efter nogle gode telefon samtaler med Farida var jeg ikke i tvivl om det var her jeg skulle tage min udannelse som fodplejer.

  Skolen har nogle rigtig dygtige lære som har stor indflydelse på mit resultat ved eksamen, de formår virkelig at lære fra sig samt motivere os elever. Det har været dejligt at kombinere teori og praksis. Og de elever som har været længere i forløbet har altid stået klar med en hjælpende hånd hvis behovdet har været der, dejligt at alle hjælper hinanden og man føler sig virkelig i gode hænder, samt rustet til at stå på egen fødder :).

  Jeg har været utolig glad for at komme på Odense Fodplejeskole hvor jeg synes atmosfæren er dejlig, jeg har lært nogle dejlige piger at kende.

  En god ting på Odense Fodpleje skole er også at Farida er god til at samle os elever til socialt samvær hvor hun ryster både elever og lærer sammen, en rigtig god måde at omgå hinanden på, jeg har nydt at løbe, danse og grine med jer alle.

  Jeg kan kun give Odense Fodpleje Skole min bedste anbefaling og Ønsker Farida alt held og lykke i fremtiden med hendes nye flotte Skole.

 • Drømmen om en fodplejeklinik i Melby

  38-årig sygeplejerske drømmer om at åbne egen fodplejeklinik i Melby i 2020, og kundegrundlaget, det skal nok være der.

  Det er ikke hver dag, at der starter en ny virksomhed i Melby. Ikke desto mindre er det det, 38-årige Linda Axelsson har i sinde, når hun i sensommeren næste år bliver færdig som fodplejer på Odense Fodplejeskole. Hidtil har hun virket som sygeplejerske – et arbejde, som hun egentlig er glad for, men som hun siger, er det er en branche, hvor tiden til den basale sygepleje efterhånden er knap. Derfor har Linda Axelsson i flere år spekuleret på, hvordan hun og familien kan indrette deres liv, så det hele går op i en højere enhed med bopæl på landet, to små børn og en mand, der arbejder som læge med skiftende arbejdstider:

  Derfor kunne det være dejligt med dage, hvor man kan arbejde hjemmefra og så køre lidt ud til klienter og på den måde styre sit eget arbejdsliv.
  Og kundegrundlaget for en fodplejeklinik i Melby er hun ikke bekymret for.

  Der er generelt en stor mangel på fodplejere og fodterapeuter, og der er vist også et par klinikker i Søndersø, som er fyldt op og hvor det er svært at få tid. Lokale borgere har også givet udtryk for, at det er en god ide med en klinik mere på Nordfyn.
  Karrieren som sygeplejerske har Linda Axelsson dog ikke tænkt sig at lægge helt på hylden, for:

  Det er jo en god uddannelse at have og jeg er også glad for at være sygeplejerske. Derfor vil jeg gerne fortsætte med at være det i et vist omfang, men så have fodplejeklinikken ved siden af for at kunne have mere kontrol over min tid.

 • Et pragtfuldt lærerigt år på Odense fodplejeskole

  Et pragtfuldt lærerigt år på Odense fodplejeskole

  Jeg er nu færdig uddannet efter et pragtfuldt lærerigt år på Odense fodplejeskole. Det har været meget kompakt og til tider meget udfordrende for mig, men med fuld opbakning fra de skønneste og omsorgsfulde og ikke mindst dygtige ledere kom jeg igennem, med meget mere selvtillid og glæde end jeg havde forestillet mig. Jeg er uddannet  social og sundhedshjælper og har et hjemmeservice firma i Svendborg og fik lyst til at udvide mit firma så de også kunne tilbydes fodpleje udover rengøring ,så nu glæder jeg mig bare til at komme igang.

  De varmeste sommer hilsner Mette

 • Britta Vestergaard

  Jeg startede på fodplejeudd.pga fodplejeren her i byen var blevet syg og jeg derfor skulle hjælpe hende i hendes klinik efter endt udd. mhp at overtage klinikken incl. Kundekartoteket efter kort tid.
  Jeg var ude at se på ialt 3 fodplejeskoler. Mit valg faldt dog på den sidste, jeg så på, nemlig Odense fodplejeskole. I lagde vægt på at fodplejeudd. er et håndværk og at man derfor de fleste skole dage ville ha 6 kunder, da det er ved at lave håndværket man lærer det, som i sagde. Dette er også min personlige holdning, øvelse gør mester. Desuden har i som skole eksisteret nogle år, og har derfor størst erfaring.
  Undervisningen er, ud fra de muligheder jeg har for at komme her på skolen, udmærket tilrettelagt. Jeg har prøvet lidt af hvert. Jeg har derfor i min midtvejssamtale meddelt at jeg ønsker mere undervisning/praktisk øvelse i nedgroede negle, opbygning af negle samt fodmassage.
  Mine undervisere, dette gælder både de mundtlige samt de praktiske, er altid velforberedte og svarer venligt på mine spørgsmål og giver også gerne uddybende svar.
  Pensumet er stort. Efterhånden giver det hele dog mening og bliver lettere at forstå. Her tænker jeg især på de latinske betegnelser.
  Kunderne er næsten uden undtagelse venlige og forstående overfor at de er under behandling af elever.
  Supervisionen og vejledningen under fodplejebeh. er rigtig god og kompetent. Jeg savner dog at man måske kunne få lidt mere tid og undervisning i lige præcis det man synes er svært, og at man bliver oplyst når der er en kunde med noget ekstraordinært som man lige kan se, selvom man ikke selv har den kunde. Det har dog været en meget travl periode, så jeg tænker det bliver muligt når der er lidt mere ro.
  Men alt i alt synes jeg det er en rigtig god skole, jeg har virkelig lært meget og er rigtig glad for at være her på Odense fodplejeskoler. Stemningen er god, lys og venlig. Omgangstonen er venlig, alle er meget hjælpsomme. Så jeg trives og glæder mig altid til  » mine tirsdage  ».
 • Maria Dolleris

  Jeg har taget min uddannelse som lægeeksamineret fodplejer på Odense Fodplejeskole, og hvilken rejse

  Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv

  På Odense Fodplejeskole bliver man mødt af dejlige mennesker med et smil på læben
  Rammerne er fantastiske at være i og humøret er højt

  Som elev bliver man grundig informeret om tingene og bliver ikke presset ud i noget man ikke føler sig klar til
  Der er altid en underviser at spørge hvis der er brug for det

  Jeg har personligt været igennem en kæmpe udvikling under min uddannelse
  Jeg har endelig fundet den rette hylde for mig og Farida og Camilla har været en vigtig del af min rejse

  De bedste anbefalinger til Odense Fodplejeskole her fra.
 • Tina Termansen

  Jeg tog kontakt til skolen den 11 marts hvor jeg fik en super snak med Farida og om muligheden for at tilrettelægge uddannelsen så den kunne passe ind i min hverdag, for jeg har under hele forløbet haft en 30 timers stilling ved siden af.

  Den 19 mart var min første dag på skolen og om lørdagen startede et nyt hold op i Anatomi, så det nåede jeg med på. Underviseren var meget god til at skære tingene ud i pap, så jeg kunne forstå det. Derudover skulle der selvfølgelig terpes latinske navne og hvordan vores krop fungerer.

  Jeg er kommet på skolen tirsdage, torsdage og indimellem fredag for at få det hele til at hænge sammen. I den praktiske undervisning er der en masse glade og positive kunder der lægger fødder til. Under en behandling går vores undervisere rundt og vejleder og vi kan altid spørge om hjælp, og det er jo det man lærer af, for pludselig står jeg jo selv med mine kunder og her skal jeg selv kunne træffe beslutningerne.

  (har dog stadig mulighed for at ringe til skolen og bede om et godt råd)

  Den teoretiske undervisning ligger på tirsdage, så på teoridagene har vi både teori og praktisk undervisning. Vores underviser er også her en stor hjælp til at forstå fodplejerbogens indhold.

  Jeg har nydt at komme på skolen, der har været en super god stemning eleverne imellem og alle er gode til at hjælpe hinanden når vi har travlt.

  Farida og Camilla er altid klar til at hælpe og komme med råd så der bliver fundet en løsning, hvis vi har noget vi tænker der kan gøres anderledes så er de også åbne for forslag. Også tak til de andre undervisere I gør et godt stykke arbejde.

  Tusind tak for et fantastisk skoleforløb, med masser af input og super læring.

  Mvh Tina Termansen

 • Jette Ullrich - Elev i 2018 til 2019

  Jeg valgte Odense fodplejeskole, fordi den er branche god kendt i SADF. Skolen vægter høj faglighed, god humor, og sidste men ikke mindst godt kollegaskab.
  Kunderne er altid i centrum, for vores behandlinger / undervisning, hvilket gør at vi får set og arbejdet med mange forskellige fødder undervejs i uddannelsen. Dette gør at vi står godt rustet til at starte egen klinik, når vi er færdige.
  Lærerne har været gode til at støtte mig og udfordre mig i at blive dygtigere hele vejen igennem uddannelse.
  Jeg anbefaler absolut at tage uddannelsen til lægeeksamineret fodplejer på Odense fodplejeskole.

Er du vores nye elev?

Lægeeksamineret SADF fodplejer
Varighed: 12-15 måneder

Skolen ledes af Farida Strandberg
Tlf: 30749109 (Telefonnummer kun i tilfælde af spørgsmål ang. uddannelsen)
Email: fs@corpuscare-clinic.dk

Uddannelsen inkluderer også:
– Vokskursus

–  Gele/Shellac neglekursus

– Markedsføringskursus mm.

skovdal0006648

ER DU VORES NYE KUNDE?

Skolen ligger centralt i Odense centrum
– 5 minutters gang fra Odense Banegård.

Nærmeste parkering: Gråbrødre parkeringshus.

Elev behandling: 270,-
Varighed: Ca. 60 minutter
Tidsbestilling tlf: 51200245

Køb af VIP-kort

Få 6 behandlinger for 5 behandlingers pris.

erduvoresnyekunde